Bestille vaksine barn

Vaksinebestilling – FHI

Bestill vaksiner i nettbutikk for helsetjenesten. Vaksiner, immunglobuliner og sera er reseptpliktige legemidler og skal rekvireres av lege eller apotek.

Temaside med informasjon til helsepersonell om hvordan bestille vaksiner, immunglobuliner og sera, og hva som er tilgjengelig av preparater.

Koronavaksine – Helsenorge

For å bestille time for koronavaksine må du ta kontakt med kommunen du bor eller … for intervallet mellom koronavaksiner, hverken for barn eller voksne.

Har du spørsmål om koronavaksine? Få svar på hvilke vaksiner som tilbys, og hvordan vaksineringen gjøres.

Vaksiner til barn – Helsenorge

Hvilke vaksiner har barna mine tatt? Sjekk hvilke sykdommer barna dine er vaksinert mot og når vaksinene er satt. Logg inn og se oversikt over vaksinene …

Alle barn og ungdommer i Norge får tilbud om vaksiner mot 12 forskjellige sykdommer gjennom det anbefalte barnevaksinasjonsprogrammet.

Koronavaksine – Koronavirus – Oslo kommune

Vi anbefaler at du bestiller time for å unngå lang ventetid. For barn 6 måneder til og med 4 år med alvorlig grunnsykdom må foresatte kontakte vaksinesenteret …

Vi tilbyr gratis koronavaksine til alle som oppholder seg i Oslo. Vi anbefaler at du bestiller time for å unngå lang ventetid på vaksinesenteret.

Sett vaksine hos Apotek 1

Apotek 1

Sett vaksine i Apotek 1. Vi tilbyr vaksinering i de fleste av våre apotek. Bestill time for vaksinering, eller kom til oss på drop-in.

Koronavaksine i Stavanger

Koronavaksine i Stavanger | Stavanger kommune

25. jan. 2023 — Det kan også bestilles vaksinetime for barn med alvorlig risiko som har fått anbefalt vaksine av lege. Denne gruppa anbefales tre doser som …

Alt du trenger å vite om vaksineringen i Stavanger kommune. Koronavaksinering skjer i Forum Expo.

Koronavaksine – Trondheim kommune

Du kan no bestille koronavaksine hos Boots apotek Haram, Moa helsehus … Barn og unge under 16 år må ha fullmakt frå begge føresette til begge dosene.

Koronavaksine – Ålesund kommune

Bestill time til vaksinering og les mer her! … Ved vaksinasjon av barn fra 12-15 år kreves samtykke fra begge foreldre/foresatte med foreldreansvar.

Koronavaksinasjonen i Ålesund kommune

Spørsmål og svar om vaksinering i apotek – Vitusapotek

Spørsmål og svar om vaksinering i apotek | Vitusapotek

Vaksinasjon av barn og unge. Fra fylte 5 år er barn omfattet av vaksinasjonstilbudet, da kan barna møte opp sammen med foresatte på bestilt time.

Visste du at du kan få satt alle dine vaksiner hos Vitusapotek? Slik som blant annet influensavaksine, vaksine mot lungebetennelse, flåttvaksine, HPV vaksine og vaksiner før reiser. Bestill time til vaksinering og les mer her!

Koronavaksine – Bodø kommune

Her finner du informasjon om koronavaksine (vaksine mot covid-19) i Bodø.

Keywords: bestille vaksine barn