Deeyah khan barn

Deeyah Khan – «Abortkrigen» – Jeg bar på et dødt barn

16. nov. 2020 — Jeg bar på et dødt barn. Filmaktuelle Deeyah Khan opplevde et av sine jævligste øyeblikk som filmskaper da hun jobbet med dokumentar om …

Filmaktuelle Deeyah Khan opplevde et av sine jævligste øyeblikk som filmskaper da hun jobbet med dokumentar om voldelige angrep mot abortklinikker i USA. I tillegg spontanaborterte hun under redigeringen av filmen.

Deeyah Khan – Fikk barn, kamerat var donor – Dagbladet

Deeyah Khan – Fikk barn, kamerat var donor

7. jun. 2020 — Deeyah Khan. Fikk barn, kamerat var donor. Filmskaperen var høygravid da hun møtte nynazister til sin forrige film.

Filmskaperen var høygravid da hun møtte nynazister til sin forrige film. Først nå forteller Deeyah Khan om de livstruende opplevelsene – og den nye morsrollen.

Deeyah Khan – Wikipedia

Deeyah Khan – Wikipedia

Deeyah Khan (født 7. august 1977 i Oslo) er en norsk filmregissør, menneskerettighetsaktivist, plateprodusent og sanger. … Hun er grunnlegger av …

Deeyah Khan: – IS må ikke få ta barna våre – Nettavisen

Deeyah Khan: – IS må ikke få ta barna våre

21. nov. 2015 — Deeyah Khan: – IS må ikke få ta barna våre. Emmy-vinner Deeyah Khan har fotfulgt ekstremistene – for å forstå dem.

Emmy-vinner Deeyah Khan har fotfulgt ekstremistene – for å forstå dem.

Deeyah og Adil Khan: «Vi hadde bare hverandre. Så mistet …

Deeyah og Adil Khan: «Vi hadde bare hverandre. Så mistet jeg deg»

2. nov. 2013 — Året etter blir Deeyah født, fem år senere kommer Adil.Faren er sikker på én ting: Hans barn skal få alle de mulighetene han ikke fikk.

Søskenparet har opplevd beinhard disiplin, dobbeltliv, løgner, sorg og savn. Til slutt enorm suksess.

Når mennesker blir monstre: Hvordan snakker vi … – RVTS Sør

Når mennesker blir monstre: Hvordan snakker vi med dem vi ikke forstår? – RVTS Sør

For Deeyah Khan er filmen blitt et verktøy for å forstå det ubegripelige. … og gjorde seg bemerket som musiker allerede fra hun var barn.

For Deeyah Khan er filmen blitt et verktøy for å forstå det ubegripelige. Hvordan mennesker blir monstre, og hvorfor det går så galt. – Alle svar jeg finner, peker på den tidlige barndommen, sier Emmy-vinneren.

Deeyah Khan: – Utrolig at vi ikke beskytter kunstnere bedre …

Deeyah Khan: – Utrolig at vi ikke beskytter kunstnere bedre når vi ser hvor mye kunsten betyr • ballade.no

12. jan. 2021 — Deeyah Khan mener musikkutdanningen er en forutsetning for hvordan hun … innen klassisk nord-indisk og pakistansk khayal-musikk som barn, …

Deeyah Khan mener musikkutdanningen er en forutsetning for hvordan hun lager sine prisbelønte dokumentarfilmer. Hun har selv sluttet som artist, men bruker mye tid på å bedre situasjonen for andre musikere.

Deeyah Khan i Trumps USA – NRK TV

29. okt. 2020 — Hun er to ganger Emmyprisvinner for sine uredde dokumentarfilmer. Nå ser Deeyah Khan nærmere på hva Trumps presidentskap har betydd for …

Deeyah Khan: – De må føle seg som våre ungdommer før IS …

19. nov. 2015 — Filmskaper Deeyah Khan mener radikalisering av ungdommer kan forebygges ved å … Hvorfor er det så viktig for deg å snakke om våre barn?

Keywords: deeyah khan barn