Familie plommetre

Plommer – slik dyrker du dine egne | Planteguide fra Plantasjen

Plommer – slik dyrker du dine egne | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Den tilhører også samme familie som eplet, pæren og kirsebæret. Plommetreet er et vanlig syn hos birøktere, da det gir godt med både nektar og pollen.

Noe som mange ikke vet er at plommen er en plante som faktisk aldri har forekommet naturlig i naturen, men er helt og holdent skapt av menneskene. Det var dog for flere tusen år siden at den ble skapt i Asia for deretter å spres videre til de andre verdensdelene.

Frukttrær – Spanne Plantesalg

Familie-plommetre. Familetre med tre sorter plommer gir bedre bestøving og fruktsetting. Det gir også plommer over en lengre periode om høsten.

Her er en oversikt over frukttrær som vi vanligvis har inne om våren og utover i sesongen. Utvalget er størst om våren.

Familietre plomme 3 sorter – Hove Plantesalg

Familietre plomme 3 sorter. Prunus domestica. Legg til i favorittlisten. Produktinformasjon: Plommetre med flere sorter, normalt 3. Sortiment varierer.

Plommetre – Slik lykkes du | Vi i Villa – Viivilla.no

Plommetre – Slik lykkes du | Vi i Villa

12. aug. 2020 — Plommetre er ikke så store som andre frukttre, så du trenger ikke så veldig … Er det sånn at familie treet bestøver seg selv så jeg ikke …

Plommetre er et frukttre som gir glede på våren med sine flotte blomster og med sine saftige plommer om høsten. Se alt du skal vite her!

Plommer som smaker himmelsk – Hageland

Hva slags plommetre skal du velge? Vi hjelper deg å ta valget – Hageland

23. mai 2019 — Søte, faste og saftige plommer. Bare tanken gir vann i munnen. Men hva må du gjøre for å lykkes med plommetreet? Og når må plommetreet …

Det finnes mange sorter av disse herlige, smakfulle steinfruktene. Opal, Victora, Herman, hvilken skal du velge? Vi gir deg infoen du trenger og litt til!

Slik lykkes du med plommetre – Huseiernes Landsforbund

Slik lykkes du med plommetre | Huseierne

Treet er godt egnet dersom man kun har plass til et frukttre i hagen. Malus domestica (familietre). Katja E får gulrøde epler. Treet blomstrer i mai og får …

Søte, faste og saftige plommer. Bare tanken gir vann i munnen. Men hva må du gjøre for å lykkes med plommetreet? Og når må plommetreet beskjæres?

Frukttrær – Hesleberg

Frukttrær

17. aug. 2009 — Jeg har kjøpt og plantet et Opal plommetre og et familieepletre. Personalet der jeg kjøpte det (Plantasjen) sa at trærne ble 3-4 m høye.

Hvor høye blir Opal plommetre og familieepletreet?

Plommetreet er en kulturplante som har oppstått som en hybrid mellom de viltvoksende artene kirsebærplomme (P. cerasifera) og … Familie: Rosefamilien.

Plomme – Wikipedia

Plomme – Wikipedia

Keywords: familie plommetre