Galdhøpiggen med barn

Galdhøpiggen – enkelt for barn – Nettavisen

Galdhøpiggen – enkelt for barn

3. aug. 2007 — Ta barna med på helgetur til Galdhøpiggen, og de blir hekta. Se bildespesial!

Ta barna med på helgetur til Galdhøpiggen, og de blir hekta. Se bildespesial!

Galdhøpiggen KIDS 2022 – Kultar

Galdhøpiggen KIDS 2022 – KultarKultar

Galdhøpiggen. Ordinær kr. 495,- Barn t.o.m 15 år kr. 395,-. Les mer om turen nedenfor. Der finner du et bekreftelseskjema som fører inn til billettsalget.

Galdhøpiggen Kids er topptur på barnas premisser! Galdhøpiggen er Norges høyeste fjelltopp. Jotunheimen arrangement tar deg over Styggebreen og opp til toppen spesielt tilrettelagt for barn!

Juvasshytta: Forside

Forside – Juvasshytta

BARN. 1. BOOK ROM. Opningstider 2023. 1.april – 10.april påska 2023 … På toppen av Galdhøpiggen står det ei hytte som og er i Juvasshytta sitt eige.

Gå Galdhøpiggen? Les denne turguiden – Raubergstulen

Gå Galdhøpiggen? Les denne turguiden – Raubergstulen Turisthytte

11. mar. 2020 — Nedre aldersgrense på Galdhøpiggen-turen er 7 år grunna sikkerheit, og derfor tek vi heller ikkje med barn i bæresele.

Med sine 2469 meter over havet, er Galdhøpiggen eit ynda turmål for mange. Her er turguiden som gjer opplevinga di best mogleg.

Galdhøpiggen | Guida tur frå Juvasshytta – Visit Jotunheimen

Galdhøpiggen | Guida tur frå Juvasshytta – Topptur sommer in Bøverdalen, Lom – Jotunheimen

… Hytta på toppen i sommersol, barn koser seg … Turen frå Juvasshytta til toppen av Galdhøpiggen er ca 5 km lang – med ei stigning på 650 høgdemeter.

Juvasshytta ligg 1850 m.o.h., og er eit naturleg utgangspunkt for turar til Noregs høgaste fjell – i guida taulag. I sommarsesongen er det daglege…

Galdhøpiggen | Tones reisetips

I juli 2018 var vi to voksne og 4 barn, i alderen 9 – 15 år, samt en hund som nøt den flotte turen fra Juvasshytta til toppen av Galdhøpiggen.

Barn på Galdhøpiggen – Nye foreldreportalen.no

Nye foreldreportalen.no

Barn på Galdhøpiggen · indie sa: · Pamina sa: · Kasia sa: · Garamond sa: · Tallulah sa: · Synnemor sa: · Tallulah sa: · Tallulah sa:.

Galdhøpiggen – Spiterstulen

Her vil turen skille seg litt fra en vanlig bretur fordi her må man ta i betraktning forholdene. Mens de som skal på breen går en tur i brefallet, velger man …

Galdhøpiggen | Alt om turen til norges tak – Nasjonalparkriket

Galdhøpiggen | Alt om turen til norges tak | Nasjonalparkriket

Galdhøpiggen er Norges og Nord Europas høyeste fjell og en av de mest besøkte fjelltoppene i Jotunheimen og Norge. Toppen er på 2469 meter over havet. Om turen.

Keywords: galdhøpiggen med barn, galdhøpiggen barn