Harald stanghelle barn

Harald Stanghelle – Wikipedia

Harald Stanghelle – Wikipedia

15. jan. 2016 — Navn: Harald Stanghelle (60). Sivilstand: Gift med Anne Lieungh (59). Sammen har de datteren Anna (17). Yrke: Redaktør i Aftenposten.

Fakta – Bergensavisen

Fakta

12. feb. 2005 — I barndomen var Harald Stanghelle med å køyre varer frå farens landhandel med hest og kjerre i bygda Stanghelle, midt mellom industristadene …

Navn: Harald Stanghelle (60)

Harald Stanghelle: – Ingenting er selvsagt i mitt liv. …

Harald Stanghelle: – Ingenting er selvsagt i mitt liv. Ingenting!

6. feb. 2019 — De brå tapene av begge søsknene har skapt mye sinne og sorg for den nylig avgåtte Aftenposten-redaktøren. Harald Stanghelle (63) forteller …

Uken Harald Stanghelle slutter i Aftenposten, røper han hvordan oppvekst og personlige tragedier formet ham. Og han advarer: Vi er i en stor revolusjon; alt vi har kjært, kan en dag være over.

Mette Bugge – Harald Stanghelle og kona Anne Lieungh …

16. des. 2022 — Harald Stanghelle er ein norsk journalist og redaktør frå Stanghelle i Vestland. Han var politisk redaktør i Aftenposten i 2000–2014.

Ein klassereisande kreol – Klassekampen

Ein klassereisande kreol | Klassekampen

.@SidselWold legger ut bilder av døde barn, men hvem er kilden og hvor kommer bildene fra?

– Det avgjerande er å kjenne seg att når ein møter seg sjølv i døra, seier den klassereisande redaktøren i Aftenposten, Harald Stanghelle.

Harald Stanghelle (63): – Jeg har et mer aktivt forhold til savn …

Harald Stanghelle (63): – Jeg har et mer aktivt forhold til savn enn jeg liker – VG

25. jun. 2012 — Harald Stanghelle har vrangforestillinger om de som ikke ser … drev lokalavis som barn og hadde ikke tid til noe annet enn folkeskolen.

De brå tapene av begge søsknene har skapt mye sinne og sorg for den nylig avgåtte Aftenposten-redaktøren. Harald Stanghelle (63) forteller også om oppgjøret med foreldrene og troen – og angsten for sin nye jobb i radio.

Harald Stanghelle – Store norske leksikon

Harald Stanghelle – Store norske leksikon

Harald Stanghelle er ein norsk journalist og redaktør frå Stanghelle i Vestland. Han var politisk redaktør i Aftenposten i 2000–2014. Frå 2014 til 2018 var han redaktør og stadfortredar til sjefredaktøren. Han har i mange år vore ein profilert debattant og meiningsberar om politikk og samfunnsspørsmål i vid forstand. Stanghelle forlét redaktørstillinga i Aftenposten hausten 2018.

Harald Stanghelle on Twitter: “NRKs Sidsel Wold er …

Stanghellianismen – Dagbladet

Stanghellianismen

Harald Stanghelle har vrangforestillinger om de som ikke ser verden med hans politiske briller.

Keywords: harald stanghelle barn