Hjerteflimmer hos barn

Hjerteundersøkelse barn (barnekardiolog) – Volvat

Vi har lang erfaring med medfødte og erhvervede hjertesykdommer hos barn. En barnekardiolog diagnostiserer før, under og etter operasjoner for hjertefeil.

Har du barn med hjertesykdom, kan du få time uten henvisning hos vår barnekardiolog.

Atrieflimmer: Symptomer, årsak og behandling – Lommelegen

Atrieflimmer: Symptomer, årsak og behandling

21. jun. 2017 — Atrieflimmer er en hjerterytmeforstyrrelse som også kalles hjerteflimmer. Atrieflimmer er relativt vanlig, særlig hos eldre.

Atrieflimmer kan være kronisk eller komme i anfall. Atriet er hjertets forkammer og hjerteflimmer betyr at det slår raskere enn normalt og uregelmessig.

hjerterytmeforstyrrelser – Store medisinske leksikon

hjerterytmeforstyrrelser – Store medisinske leksikon

2. jan. 2023 — Hos barn og unge mennesker svinger hjertevirksomheten normalt med åndedrettet … Med hjerteflimmer menes som regel atrieflimmer.

Hjerterytmeforstyrrelser vil si forandringer i hjerterytmen, altså i antallet hjerteslag per minutt (hjertefrekvens). Forandringen kan ligge innenfor normale grenser eller være sykelig. Også ved normal hjertefunksjon finnes ganske store variasjoner i hjertefrekvens, for eksempel ved fysiske og psykiske påkjenninger. Hos barn og unge mennesker svinger hjertevirksomheten normalt med åndedrettet (respiratorisk arytmi).

Til dere med et barn som har eller kan komme til å utvikle …

Til dere med et barn som har eller kan komme til å utvikle hjertesvikt – Oslo universitetssykehus

​De viktigste symptomene på det vi kaller hjertesvikt hos spedbarn er rask pust, klam hud, spisevansker og dårlig vektoppgang.

Hjerteflimmer | Vitusapotek

Hjerteflimmer er en form for hjerterytmeforstyrrelse. Alvorlighetsgrad av tilstanden avhenger av … Atrieflimmer forekommer sjeldent hos de under 50 år.

Hjerteflimmer er en form for hjerterytmeforstyrrelse. Alvorlighetsgrad av tilstanden avhenger av hvor i hjertet flimmeren forekommer.

Atrieflimmer – Hjerterytmeforstyrrelser – Helsenorge

Hjerterytmeforstyrrelser – Helsenorge

Ved atrieflimmer slår hjertet ditt for fort (hjertebank) og det er også vanlig med tung pust. Behandling kan få hjertet til å slå normalt igjen.

Wolff-Parkinson-White (WPW) syndrom – NHI

Selv om tilstanden kan forekomme i alle aldre, oppdages den oftest hos barn og unge voksne som søker medisinsk hjelp for uregelmessig hjerterytme.

Hjerteflimmer (atrieflimmer) – Lovisenberg Diakonale Sykehus

Gråt er en naturlig reaksjon hos noen barn, enten fordi de er redde, blir holdt fast, eller fordi det er vondt. Din oppgave under prøvetakingen er å holde …

Ved atrieflimmer slår hjertet uregelmessig og ofte for fort.  Noen opplever at atrieflimmeret kommer og går. Et anfall kan stå på fra sekunder til …

Hjerteflimmer (atrieflimmer) – St. Olavs hospital

Forside · Behandling; Hjerteflimmer (atrieflimmer) … Blodprøver av barn … Gråt er en naturlig reaksjon hos noen barn, enten fordi de er redde, …

Ved atrieflimmer slår hjertet uregelmessig og ofte for fort.  Noen opplever at atrieflimmeret kommer og går. Et anfall kan stå på fra sekunder til …

Kan man få hjerteflimmer som 13-åring? – Ung.no

18. mar. 2020 — SVAR: Hei gutt 13,Med hjerteflimmer mener man som oftest … Jeg lurer bare på om barn på min alder for eksempel kan får hjerteflimmer.

Keywords: hjerteflimmer hos barn