Indias barn

Indias Barn

For 250 kr i måneden gir du et indisk barn mulighet til å gå på skole … Indias Barn tilbyr mange ulike prosjekter som egner seg for sponsing eller et …

Ideell organisasjon

Indias Barn – Startside | Facebook

Indias Barn – Startside

Indias Barn sikrer skolegang og utdanning til fattige barn i India og utvikler bærekraftige lokalsamfunn. Arbeidet er forankret i FNs bærekraftsmål.

Indias Barn. 2 329 liker dette · 159 snakker om dette. Indias Barn er en ideell stiftelse som hjelper fattige barn i India.

Indias Barn – Wikipedia

Indias Barn – Wikipedia

Indias Barn er en politisk og religiøst nøytral bistandsorganisasjon. Stiftelsens formål er å bedre levekårene for barn i India. Indias Barn ble stiftet i …

Indias Barn (@indiasbarn) • Instagram photos and videos

Indias Barn er en norsk bistandsorganisasjon som arbeider for at barn i India skal få et bedre liv gjennom utdanning. Vil du hjelpe? www.indiasbarn.no.

Indias Barn – Gi gaven videre

Indias Barn jobber i 156 landsbyer i Maharashtra i India. For de aller fleste er utdanning den eneste måten å komme seg ut av fattigdom på. For jenter betyr en …

Utdanning er grunnsteinen i Indias Barns utviklingsarbeid. Indias Barn jobber i 156 landsbyer i Maharashtra i India. For de aller fleste er utdanning den eneste måten å komme seg ut av fattigdom på. For jenter betyr en god utdannelse ikke bare økonomisk trygghet, det gir dem også mulighet til å bestemme over eget liv og egen kropp.

INDIAS BARN – Virksomhetsopplysninger – Åpne data

Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene

Næringskode : 94.992 Fond/legater som støtter veldedige og allmennyttige formål. Internettadresse : www.indiasbarn.no.

Søk etter enheter og underenheter i Enhetsregisteret

Oslo, april 2021 Indias Barn sikrer skolegang … – Minskole.no –

Indias Barn sikrer skolegang til fattige barn i India, samt utvikler bærekraftige landsbyer med det formål å sikre stabile og verdige levekår.

Keywords: indias barn