Jesus som barn

Jesus som barn

Jesus som barn. Av Diane L. Mangum. Denne historien står i Matteus 2, Markus 6:3 og Lukas 2:21–52. Maria holdt Jesusbarnet mens hun gikk inn i det travle …

Jesus som barn

Da Jesus var barn

Da Jesus var barn, bodde han sammen med Maria, Josef og sine brødre og søstre. Han lærte av sin familie og sin himmelske Fader å bli klok og sterk.

Da Jesus var barn

Hvordan var Jesus som barn? – Forskning.no

Da foreldrene kom inn med barnet Jesus for å gjøre med ham som skikken var etter loven, 28 tok Simeon ham i armene sine og lovet Gud, og sa: 29 Herre, …

Jesu fødsel og barndom – Be.no

Jesu fødsel og barndom – Be.no

10. nov. 2014 — Jesus giftet seg med Maria Magdalena og fikk to barn. Det er Maria Magdalena som er jomfru Maria, hevder «tapt manus».

– Jesus giftet seg med Maria Magdalena og fikk to barn

22. okt. 2022 — Jesus løfter flere steder i sin forkynnelse fram barn som forbilder. … kristne blitt vant til tanken om at barna og Jesus hører sammen.

Det er Maria Magdalena som er jomfru Maria, hevder «tapt manus».

Jesus som barn: Ble anklaget for drap på lærer og … – VG

Jesus som barn: Ble anklaget for drap på lærer og medelever – VG

Jesus var som andre barn, hjalp faren på verkstedet og hentet vann for moren. Men ifølge historien om Jesu barndom ble han også beskrevet som et problembarn, som skal ha gjort folk blinde og tatt livet av både læreren og medelever.

Jesus og barna – Bibelselskapet

Bibelselskapet | Jesus og barna

Bruk Bibelen med Bibelselskapets bibeloversettelser lett tilgjengelig, digitale leseplaner og dybdeartikler om høytider og bibelske tema.

Hva mente Jesus med å bli som barn? – Foross.no

Hva mente Jesus med å bli som barn? – Foross.no

Keywords: jesus som barn