Kirsti sparboe barn

Kirsti Sparboe hjemme i Norge – Fikk endelig møte oldebarnet

11. feb. 2022 — Den folkekjære artisten Kirsti Sparboe (75) ble oldemor i fjor. … Barn og barnebarn bor i Oslo, og det er bare en kort båttur fra Nesodden …

Kirsti Sparboe – Wikipedia

Kirsti Sparboe (født 7. desember 1946 i Tromsø) er en norsk sanger og skuespiller som har vært aktiv i norsk musikk- og kulturliv fra midten av 1960-årene.

Kirsti Sparboe – Norsk biografisk leksikon

Kirsti Sparboe – Norsk biografisk leksikon

Født: 7. desember 1946, Tromsø, Troms · Virke: Sanger og skuespiller · Familie: Foreldre: Telegrafist, hvalfanger og fylkesarbeidskonsulent Einar Sparboe (1909–74) …

I en drøy tiårsperiode fra midten av 1960-årene var Kirsti Sparboe en hovedaktør i norsk populærmusikk. Hun har senere markert seg som en dyktig skuespiller innenfor både musikk- og taleteater. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005.

Kirsti Sparboe flyttet hjem til Norge etter 17 år – Klikk

10. feb. 2022 — I Oslo har hun både barn, barnebarn, og nå også ett oldebarn. Hun opptrer fortsatt. Får stadig henvendelser om konserter ulike steder i landet.

Kirsti Sparboe gikk glipp av ektemannens siste minutter – Seher

Kirsti Sparboe: – Kirsti Sparboe gikk glipp av ektemannens siste minutter

6. mai 2017 — (Seoghør.no): Den folkekjære revy- og teaterartisten Kirsti Sparboe (70), mistet ektemannen Terje Dahl i februar.

Da revystjernen mistet mannen i februar, kom hun akkuratt for sent. ;

Kirsti sparboe: Rammet av kreft igjen – operert for tredje gang

26. okt. 2013 — Sparboe er gift med galopptrener Terje Dahl, og har en datter fra et tidligere forhold. Hun har også ett barnebarn og tre bonusbarn. LES OGSÅ: …

– Mange sier at alvorlig sykdom gir et annet perspektiv på livet. Det har ikke skjedd med meg, sier den folkekjære artisten Kristi Sparboe.

Kirsti Sparboe (74): Åpner opp om tapet av ektemannen – VG

26. jul. 2021 — Kirsti Sparboe (74): Åpner opp om tapet av ektemannen · Marianne Thorshaug Kristiansen · Rodrigo Freitas (foto).

– Det er klart jeg savner ham, men det var også en lettelse da han døde, sier hun om tapet av ektemannen som ble rammet av Alzheimers. Nå flytter hun hjem til Norge etter 17 år i Sverige.

Vil satse som modell – itromso.no – iTromsø

Vil satse som modell – itromso.no

12. des. 2013 — Barnebarnet til tromsøartist Kirsti Sparboe — Caroline Sparboe (23) — nådde ikke helt til topps i den internasjonale missefinalen.

Barnebarnet til tromsøartist Kirsti Sparboe — Caroline Sparboe (23) — nådde ikke helt til topps i den internasjonale missefinalen.

HIPP HURRA: Hele Norges Kirsti Sparboe fyller 76 år – Newsner

HIPP HURRA: Hele Norges Kirsti Sparboe fyller 76 år

7. des. 2022 — I Oslo har hun både barn, barnebarn, og nå også ett oldebarn. Hun opptrer fortsatt. Får stadig henvendelser om konserter ulike steder i landet.

HIPP HURRA: Hele Norges Kirsti Sparboe fyller 76 år.

Keywords: kirsti sparboe barn