Marte mjøs persen barn

Ny bergensordfører på 1-2-3 – NRK

28. okt. 2015 — Marte Mjøs Persen har også en sønn på 18 år, i tillegg til treåringene. – Livet handler om dette: Jobbe, men også ha barn, sier hun til NRK.

Trillingmor fra Flaktveit blir byens nye ordfører – Bergensavisen

politikk | Trillingmor fra Flaktveit blir byens nye ordfører

14. okt. 2015 — Byens nye ordfører heter Marte Mjøs Persen og bor i et rekkehus på Flaktveit med fire barn, en mann og hund.

Byens nye ordfører heter Marte Mjøs Persen og bor i et rekkehus på Flaktveit med fire barn, en mann og hund.

Marte Mjøs Persen – Wikipedia

Marte Mjøs Persen (født 24. april 1975) er en norsk politiker (Ap) som fra 7. mars 2022 er arbeids- og inkluderingsminister i Jonas Gahr Støres regjering.

Punkeren som ble ordfører og trillingmamma – Bergens Tidende

Punkeren som ble ordfører og trillingmamma

26. jun. 2018 — Nå er hun AP-ordfører med fire barn og rekkehus. … En gang i tiden var Marte Mjøs Persen punker med det som skal ha vært byens største …

Hva gjør du når trillingbabyene får omgangssyke, mannen din er i Nordsjøen og du selv er ordfører i Bergen? Marte Mjøs Persen vet svaret.

Bergens nye førstemamma – Bergens Tidende

Bergens nye førstemamma

29. okt. 2015 — A-MENNESKE: Marte Mjøs Persen liker å stå tidlig opp for å få god tid med barna om morgenen, og få mest mulig ut av sitt politiske liv.

Ordfører Marte Mjøs Persen (40) har litt mer enn en hel by å ta vare på.

Marte Mjøs Persen | Arbeiderpartiet

Mitt navn er Marte Mjøs Persen, jeg er arbeids- og inkluderingsminister, og var 1.-kandidat til Stortinget for Arbeiderpartiet i Hordaland valgkrets.

Stolt ektemann på Slottsplassen: – Marte er rett person … – E24

Stolt ektemann på Slottsplassen: – Marte er rett person på rett plass – E24

Da Marte Mjøs Persen (46) kom ut fra Slottet sammen med resten av den nye regjeringen til Jonas Gahr Støre, sto en kry familie fra Fana i Bergen klar med …

Ektemann og trillingbarna tok imot den nye olje- og energiministeren med røde roser på Slottsplassen.

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap)

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen – regjeringen.no

7. mar. 2022 — Marte Mjøs Persen er gift, har fire barn og er bosatt i Bergen. Tilbakemeldingsskjema. Fant du det du lette etter? Ja. Nei.

Arbeids- og inkluderingsministeren har ansvar for politikken knyttet til arbeidsmarked, arbeidsmiljø, pensjoner, velferd og inkludering.

Redd Barna – Facebook

Facebook

Viktige for barn kan vi alle være. Gi aldri opp et barn! sier ordfører i Bergen Marte Mjøs Persen. Takk til både ordføreren, helsebyråd Rebekka…

– Viktige for barn kan vi alle være. Gi aldri opp et barn! sier ordfører i Bergen Marte Mjøs Persen. Takk til både ordføreren, helsebyråd Rebekka…

Keywords: marte mjøs persen barn