Molladalen med barn

Molladalen – perfekt for barn! – DNT Sunnmøre

Molladalen – perfekt for barn! — DNT Sunnmøre

Molladalen nord på Ørstahalvøya på Sunnmøre er en enestående opplevelse. Denne kjempemessige gryta, mellom forrevne tinder er både et klatreeldorado og et …

I Mina og meg sine fotspor – Molladalen – For små og store …

I Mina og meg sine fotspor – Molladalen – For små og store turglade – Finn aktiviteter og book billetter til alt som skjer på Enjoy

26. jun. 2014 — Isåfall, er turen inn til Molladalen akseptabel for barn på 5 og 7? Tenker å ta fergen over og gå fra Barstadvika.

Her kommer ett turforslag til deg som ønsker å ta med barna inn i denne magiske dalen, også omtalt som «en Disney-miniatyr av Alpene» av enkelte ifølge Aftenposten.

Mektige Molladalen – UT.no

Mektige Molladalen

Da er omlegginga av stien rundt kjettingen i Molladalen i gang. Den er markert med stolper og … Litt bedre å gå med små barn i bæremeis opp den nye råsa?

Alenefar med to barn på tur – Fjellforum

26. aug. 2022 — På Sunnmøre i Møre og Romsdal finn du Molladalen, eit helt spesielt fjellområde. Klatreinstruktør og guide i området Carl …

DNT Sunnmøre – Da er omlegginga av stien rundt kjettingen…

7. sep. 2017 — Hun tok oss med til Molladalen, i hjertet av Sunnmørsalpene – en tur som vil bergta den minst naturglade av oss alle.

Molladalen – Noregs Patagonia – Fjord Norway

18. okt. 2022 — Har du også sett de spektakulære bildene fra toppen av Bladet i Molladalen og har lyst til å oppleve det samme? Da må du lese videre her for …

På Sunnmøre i Møre og Romsdal finn du Molladalen, eit helt spesielt fjellområde….

Topptur til Jønshornet (1419 moh) fra Molladalen – Turjenter.no

Topptur til Jønshornet (1419 moh) fra Molladalen | Turjenter.no

Bli med Julie til Jønshørnet i eventyrlige Molladalen!

Klatretur til Bladet – Uteguiden

Har du også sett de spektakulære bildene fra toppen av Bladet i Molladalen og har lyst til å oppleve det samme? Da må du lese videre her for å se om dette kan være noe for deg! Denne turen arrangerer vi på forespørsel gjennom hele sommeren sammen med de dyktige guidene våre.

7 teltutsikter i Sunnmørsalpane – Oppdag Sunnmøre

Det er få ting som slår kjensla av å opne teltduken om morgonen og skue utover ei fantastisk fjellutsikt. Under kjem ei liste over korte turar i Ørsta og Volda. Ta deg ein telttur og kjenn på magien du også!

Keywords: molladalen med barn