Oppdag morsomme aktiviteter i Drammen for både store og små!

Drammen, en pittoresk by i Buskerud, byr på et bredt spekter av spennende aktiviteter for både barn og voksne. Enten du er på besøk, eller du er en lokal innbygger som ønsker å utforske mer av byen, vil du ikke bli skuffet over hva Drammen har å tilby. Her er noen morsomme aktiviteter som vil glede både store og små!

Tivoli og fornøyelsesparker

Drammen har flere tivoli og fornøyelsesparker som er ideelle for en dag med familiekos. Ta med barna til Marienlyst Tivoli, et flott sted med karuseller, berg-og-dal-baner og mange andre spennende attraksjoner. Her kan barna løpe rundt og ha det gøy samtidig som de nyter deilige godbiter. For de litt eldre barna, kan Duexpark være et godt alternativ. Dette actionfylte parkområdet tilbyr alt fra trampolinehopping og klatring til paintball og sumobryting.

Museum og historie

Hvis dere er interessert i historie og kultur, har Drammen også mange museer som tilbyr en spennende innsikt i byens fortid. Ta en tur til Drammen Museum, hvor du kan utforske utstillinger om byens historie, samt kunstverk fra lokale kunstnere. Drammens Teatermuseum er også verdt et besøk, med sin samling av teaterkostymer og rekvisitter. Et annet alternativ er Gulskogen Gård, en gammel herregård som nå fungerer som museum og kunstgalleri.

Utendørsaktiviteter

Liker du naturen? Drammen har mange flotte utendørsaktiviteter. Ta en tur til Spiralen, et kjent landemerke i byen, hvor du kan gå på tur rundt den vakre Spiralen-tunnelen og nyte utsikten over byen. For de som er ute etter mer adrenalin, kan Drammen Fjellstue tilby aktiviteter som klatring og rappellering. Du kan også ta en deilig piknik eller bare slappe av i en av byens mange parker, som Marienlystparken eller Bragernes Torg.

Åpne arrangementer

I løpet av året arrangeres det en rekke åpne arrangementer i Drammen som er verdt å få med seg. Fra konserter og teaterforestillinger til lokale festivaler og markeder, vil du alltid finne noe spennende å delta på. Sjekk ut Drammen kommunes nettsider eller se etter plakater og annonser i byen for å holde deg oppdatert på kommende arrangementer.

Uansett hva slags aktiviteter du og din familie liker, vil dere definitivt finne noe moro å gjøre i Drammen. Byen har noe for enhver smak, enten du er ute etter actionfylte eventyr, kulturelle opplevelser eller avslappende stunder i vakre omgivelser. Oppdag alt Drammen har å tilby og skap minnerike opplevelser for store og små!

Tenkte du kanskje på følgende:

  • Hva er de beste aktivitetene for barn i Drammen?
  • Hvordan kommer jeg meg til Drammen?
  • Er aktivitetene egnet for både små barn og tenåringer?
  • Hvilke andre attraksjoner finnes i Drammen?

Ikke nøl med å kontakte en turistinformasjon eller et lokalt reiseselskap for å få mer informasjon om aktiviteter og attraksjoner i Drammen.

Navn på aktivitet Pris Adresse
Marienlyst Tivoli Varierer Marienlystparken 3, 3048 Drammen
Duexpark Varierer Rudssletta 85A, 1337 Sandvika
Drammen Museum Gratis Strømsø Torg 4, 3044 Drammen
Gulskogen Gård 80 NOK Gulskogen Gårdvei 32, 3048 Drammen
Spiralen Gratis Spiraltoppen, 3015 Drammen
Drammen Fjellstue Varierer Drammen Fjellstuevei 141, 3036 Drammen

Som du kan se, er det mange spennende aktiviteter å oppdage i Drammen. Ta med familien og gjør deg klar for en minneverdig opplevelse i denne vakre norske byen!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er noen morsomme aktiviteter for barn i Drammen?

Noen morsomme aktiviteter for barn i Drammen inkluderer et besøk til Spiralen lekepark, et besøk til Drammen museum eller en tur med miniatyrtog på Nedre Eiker Togklubb. Dra nytte av de mange morsomme aktivitetene som er tilgjengelige for barna i Drammen.

Hva er noen utendørsaktiviteter å gjøre i Drammen?

Du kan ta en tur langs den vakre Bragernes strandpromenade, leie kajakk eller paddleboard på Drammenselva, eller sykle langs Drammen sykkelrute. Opplev naturen og få litt frisk luft med disse utendørsaktivitetene i Drammen.

Hvordan kan jeg finne ut hvilke arrangementer som skjer i Drammen?

Du kan sjekke nettstedene til Drammen kommune, lokalaviser eller følge Drammen på sosiale medier for å få oppdateringer om kommende arrangementer. Hold deg oppdatert om arrangementer i Drammen og få med deg alt som skjer i byen.

Hva er de mest populære severdighetene i Drammen?

De mest populære severdighetene i Drammen inkluderer Spiraltoppen, Gulskogen gård, og Drammens teater. Utforsk Drammens rike historie og vakre severdigheter.

Hvor kan jeg dra på shopping i Drammen?

Du kan dra til Gulskogen senter, CC Drammen eller Bragernes torg for shopping i Drammen. Oppdag de beste shoppingmulighetene i Drammen og nyt en dag med shopping og kafebesøk.

Hva er noen alternative aktiviteter å gjøre i Drammen?

Noen alternative aktiviteter å gjøre i Drammen inkluderer graffiti- og gatekunstvandringer, et besøk til Drammen bibliotek eller en tur på Drammen Fjordcamp for å prøve klatring, paintball eller ziplining. Prøv noen spennende og alternative aktiviteter i Drammen og få en annerledes opplevelse av byen.

Hvor kan jeg finne uteliv og underholdning i Drammen?

Du kan sjekke ut lokalbaren Cafe 3B, Musikfyren eller Union Scene for spennende uteliv og underholdning i Drammen. Opplev det pulserende utelivet og den varierte underholdningen i Drammen på disse etablissementene.

Hva er noen populære restauranter i Drammen?

Noen populære restauranter i Drammen inkluderer Kjøkken & Bar, Moxy Restaurant & Bar og Restaurant Papa’s. Utforsk Drammens kulinariske scene og nyt de lekre rettene på disse populære restaurantene.

Hvilke utflukter kan jeg ta fra Drammen?

Du kan ta utflukter til Kongsberg Sølvgruver eller Fossesholm Herregård, eller dra på båttur på Drammensfjorden for å utforske de omkringliggende områdene. Dra på spennende utflukter fra Drammen og oppdag andre interessante destinasjoner i nærheten.

Finnes det noen aktiviteter å gjøre i Drammen om vinteren?

Ja, du kan prøve skøyter på Marienlyst isstadion, stå på ski på Konnerud alpinsenter eller besøke julemarkedet i Drammen sentrum om vinteren. Opplev vintermoro i Drammen med disse morsomme aktivitetene som er tilgjengelige om vinteren.

Artiklen Oppdag morsomme aktiviteter i Drammen for både store og små! har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 22 anmeldelser