Samiske fortellinger barn

Samiske fortellinger – Velkommen til Sápmi

Samiske fortellinger

Samiske fortellinger · Kvitsteinen på svenskmyra · Gutten som terga sola, månen, stjernene og nordlyset · Den gylne tiden og hvordan den tok slutt.

Samiske eventyr og sagn for barn av Miksapix Interactive

En interaktiv og pedagogisk eventyrstund med illustrasjoner, animasjon og spill. Passer for barn fra 4 år. Språk: Norsk og nordsamisk.

Samiske eventyr og sagn for barn av Miksapix Interactive.

Samiske folkeeventyr – Salaby Skole

Det er vanleg at barn og vaksne i Noreg kjenner til norske folkeeventyr, og det er frå folkeeventyra at vi har kunnskapen vår om troll, hekser, …

FORTELLINGER, SAGN OG MYTER – Nordlige folk

Fortellinger underholder, oppdrar, hjelper, skremmer eller gjør deg trygg. Det finnes fortellinger om folk du kjenner, om naturen, om underjordiske og skrømt.

Samiske eventyr og fortellinger – NRK TV

26. mar. 2015 — Serie for barn på samisk og norsk om eventyr og fortellinger fra samisk miljø før i tiden. Nyeste episoder, 1979. Sesong 1979.

Samiske barn forteller | Telemarksforsking

11. mai 2022 — Når samiske barn forteller om egen oppvekst vektlegger de stor grad av stedstilhørighet og relasjoner til de nærmeste.

Samiske myter og fortellinger (5.-10. trinn) – Drama

Samiske myter og fortellinger (5.-10. trinn) – Drama- og teaterpedagogene

Samisk fortellertradisjon er nært knyttet til naturen og dyr. Gjennom samiske fortellinger lærte barn og voksne å respektere naturen, hvordan en skal bruke …

796-auglend-Reven-og-kråka-142881c9 … – Minbarnehage.no

Eventyrkoffert gjort klar til formidling av tre samiske eventyr. “Hvordan myggen slapp ut i verden”, … denne kassen kan barna bli mer kjent med fuglen

Eventyrkoffert gjort klar til formidling av tre samiske eventyr

Keywords: samiske fortellinger barn, samiske fortellinger for barn