Smiths venner barn

Hvorfor har Smiths venner så mange barn – BCC Skoleinfo

Hvorfor har Smiths venner så mange barn – er det en regel mot prevensjon? – BCC Skoleinfo

Hvor mange barn den enkelte familie har, og bruk av prevensjon, ser vi på som en helt privat sak. Det er ingen regler for dette i BCC.

BCC har ikke noe sett med leveregler som må følges. Det forkynnes fra Bibelen, og det handler om et indre liv i tro på Gud, som virker i personer på forskjellige måter. Noe gjøres kanskje likt på grunn av en felles kultur som har oppstått, og noe gjøres likt fordi det står i Bibelen. Men alle medlemmene er selvstendige personer som tar egne valg.

FAQ om Smiths venner – Brunstad Christian Church

Hva mener BCC om alkohol, prevensjon, antall barn og kvinnesyn? Finn det ut i vår FAQ.

Randi brøt ut av Smiths venner – KK

Smiths venner – Randi brøt ut av Smiths venner

30. mai 2020 — Randi (47) vokste opp i Smiths venner, og brøt med trossamfunnet i voksen alder. Her forteller hun sin historie.

Randi (47) vokste opp i Smiths venner, og brøt med trossamfunnet i voksen alder. Her forteller hun sin historie.

Smiths venner……går jo faktisk gravide opptil 17 år i strekk….

23. jul. 2007 — Grunnen til at Smiths venner får så mange barn er fordi de 12 første barne tilhører Jesus. 12 disipler. Derfor er det om å gjøre å få over …

Smiths venner – Daria.no

Barna går på vanelige skoler men er ikke med på arrangementer og turer som skolen arrangerer. De har isteden egne fritidstilbud i menigheten for barn og ungdom.

Hvordan det hele startet, troen, utvikling, Brunstad, barna, utbryternekvinne, diskriminering, homofile.

Mener Smiths venner binder medlemmene med frykt, familie …

11. nov. 2020 — Medlemmer i det norske trossamfunnet Smiths venner forteller om sosial … Emilie er mor til tre små barn og har vokst opp i trossamfunnet.

BARNA Kritisk sans er dessuten ikke… – Om Smiths Venner

BARNA Kritisk sans er dessuten ikke noe alle er garantert å utvikle. Til og med voksne i fundamentalistiske … Om Smiths Venner, profile picture. Join.

SPAREBØSSE FOR BARN 00:20 – Om Smiths Venner

SPAREBØSSE FOR BARN 00:20 – Dere har også tenkt at barna kan være med på dette her. Hva går det ut på? … Om Smiths Venner, profile picture. Join.

FAQ om Smiths venner – Hjelpekilden

FAQ om Smiths venner

Hvorfor har Smiths venner så mange barn? ​Store barneflokker er begrunnet med skriftsteder i Bibelen, man skal ta i mot de barna Gud gir.

Keywords: smiths venner barn