Svalbard med barn

Aktiviteter for barn i Longyearbyen – Svalbard Adventures

3 netter på Svalbard Lodge (leilighet). Isbresafari med RIB båt inkludert lunsj. Middag og dessert på Svalbar. Pris. 14800 kr for 2 voksne og 2 barn …

Tips til aktiviteter for barn i alle aldersgrupper dersom du reiser til Svalbard. Finn opplevelsene til familieferien som barna aldri glemmer!

Reis med barn til Svalbard – Familieferie

Ting å gjøre med barn i Svalbard · 1. Svalbard Museum · 2. Gruve 3 · 3. Svalbard Buss og Taxi · 4. Svalbard Busservice · 5. Husky Travellers · 6. Svalbard Husky · 7.

Er du på utkikk etter begivenhetsrik familieferie? Svalbard er den selvsagte inngangsporten for spennende kultur, rå naturopplevelser og et unikt dyreliv.

Ta med barna til Svalbard

Ta med barna til Svalbard | Om Svalbard | Hurtigruten Svalbard

På Svalbard stresser de voksne ned. Får tid til hverandre, tid til barna, tid til opplevelser. Høsten er en perfekt tid å ta med hele familien nordover.

Det er lett å føle seg hjemme på Svalbard. Barna har blitt husvarme og stuper inn i hundegården hvor de helt nye valpene er klare for å leke.

De 5 mest populære tingene å gjøre med barn i Svalbard

De 5 mest populære tingene å gjøre med barn i Svalbard – familievennlige aktiviteter i Svalbard, Norge | Tripadvisor

Flyselskapet Flyr har begjært seg konkurs. Det melder selskapet i en børsmelding 31. januar 2023. Alle Flyrs flygninger er innstilt. Reisende hos Flyr bes …

Morsomme ting å gjøre med barn i Svalbard: Familievennlige aktiviteter og morsomme ting å gjøre. Se Tripadvisors 17 317 anmeldelser og bilder fra reisende av barnevennlige attraksjoner i Svalbard

Ta høstferien på Svalbard!

Ta høstferien på Svalbard! – Visit Svalbard

Få tid til hverandre, tid til barna, tid til opplevelser. Høsten er en perfekt tid å ta med hele familien til Svalbard på høstferie, les mer her!

Artikler til inspirasjon – Visit Svalbard

Artikler til inspirasjon

Finn inspirasjon til ditt neste Svalbardeventyr i en av våre artikler. Sjekk ut artiklene våre om opplevelser på Svalbard her!

Bor på Svalbard med barna – Barneoppdragelse – Klikk

Svalbard – verdens nordligste opplevelsesferie – også for …

Svalbard – verdens nordligste opplevelsesferie – også for barna – Små reisehistorier

Svalbard gir deg verdens nordligste opplevelsesferie med masse spennende både for barn og voksne. Hit bør du absolutt reise!

Menneskerettighetene til barn på Svalbard

Menneskerettighetene til barn på Svalbard – Norges institusjon for menneskerettigheter

Reise med barn – Svalbard lufthavn – Avinor

Keywords: svalbard med barn