Vi er en familie på fem

En pinnsvinfamilie på fem – Syngende barnehage

En pinnsvinfamilie på fem — Syngende barnehage

En pinnsvinfamilie på fem skulle ut og finne seg et hjem. Det var pinnsvinfar, det var pinnsvinmor, Vesle Pia og Plut og Pelle. Til middag spiste de en mark

En pinnsvinfamilie på fem

PINNSVINFAMILIEN

Vi er en familie på 5 -(holde opp hele hånda med 5 fingre). Som skal ut å finne oss et hjem. Ref. Det er Pinnsvinfar -(peke på tommeltott).

Vi er en familie på 5 Oktober – Minbarnehage.no

5. okt. 2020 — Vi er en familie på fem som skal ut å finne oss et hjem det var Pinnsvinfar, det var Pinnsvinmor, og det var Pi og Plutt og Pelle.

Vi Er en Familie På Fem | PDF – Scribd

Vi er en familie på fem, som skal ut for å finne seg et hjem. Det var pinnsvin far, og det var pinnsvin mor og det var Pi og Plutt og Pelle.

SANGHEFTE SYNGENDE BARNEHAGE 2016/2017

Vi er en familie på fem,. Som skal ut å finne oss et hjem … da triller vi som erter ut av sofabenk og seng, og alle vil vi tralle vår glade melodi,.

Alf Prøysens barnesanger – 1. Bolla Pinnsvin (Sesong 1)

Sesong 1; Tillatt for alle; 3 min 17 sek. Norsk animasjonsserie med kjente barnesanger. Bolla Pinnsvin. Se også. Mer informasjon.

SANGER TIL SMÅAVDELINGENE: – CustomPublish

Vi er en familie på fem, som skal ut for å finne seg et hjem. Det var pinnsvin far, og det var pinnsvin mor og det var Pi og Plutt og Pelle.

Sanger, rim og regler – Tiriltunet Barnehage

Tiriltunet Barnehage

Vi er en familie på fem … Og fem føtter og seks ører og sju negler av gråstein. … Og så lapper vi den med tyggegummien klasj klasj klasj. Løpesangen

Keywords: vi er en familie på fem, familie på fem