Vigdis hjorth barn

Vigdis Hjorth – – Hvordan turte jeg å få de tre barna? – KK

Vigdis Hjorth – – Hvordan turte jeg å få de tre barna?

20. aug. 2020 — Vigdis Hjorth har to døtre og en sønn, og er bestemor til snart tre. På kjøkkenet hjemme på Nesøya har hun ett bilde av hver av barna og …

Vigdis Hjorth lar morsrollen få gjennomgå i sin nye roman. Når KK møter henne til intervju åpner hun opp også om sine egne kvaliteter som mor.

Vigdis Hjorth skriver bok med datteren Line – VG

Vigdis Hjorth skriver bok med datteren Line: – Familien var ødelagt fra før – VG

14. mai 2022 — Line Norman Hjorth: 38 år, bor i København med sine to barn. Førstelektor i allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun har også …

Vigdis Hjorth (62) skriver for første gang bok sammen med datteren Line Norman Hjorth (38) – og her snakker de om Kristin Lavransdatter, metoo, familiekonflikten etter «Arv og miljø». Og dickpicks.

Vigdis Hjorth – Wikipedia

Vigdis Hjorth – Wikipedia

Vigdis Hjorth har tre barn og er bosatt på Nesøya i Asker. Hun har tidligere vært bosatt i København, Bergen, Sveits og Frankrike.

Vigdis Hjorth – Store norske leksikon

Vigdis Hjorth – Store norske leksikon

Vigdis Hjorth er en norsk forfatter. Hun debuterte med bøker om barn og ungdoms forelskelse og seksualitet. Hun ligger nær den bekjennende …

Vigdis Hjorth er en norsk forfatter. Hun debuterte med bøker om barn og ungdoms forelskelse og seksualitet. Hun ligger nær den bekjennende virkelighetslitteraturen når hun analyserer hvordan radikale og velutdannede mennesker ofte sliter med å balansere mellom velment samfunnsengasjement og egen lykke. Den prisbelønte romanen Arv og miljø fra 2016 startet en stor debatt om bruken av levende modeller i litteraturen.

Boktips fra Vigdis Hjorth: Seks fortellinger om mor og barn

Boktips fra Vigdis Hjorth: Seks bøker om mor og barn – Boktips

29. jun. 2020 — 21. august kommer Vigdis Hjort med sin nye roman «Er mor død». Vi ba henne tipse oss om andre bøker som handler om forholdet mellom mor og barn.

21. august kommer Vigdis Hjort med sin nye roman «Er mor død». Vi ba henne tipse oss om andre bøker som handler om forholdet mellom mor og barn.

Vigdis Hjorth i ny bok: – Jeg brøt med familien for mange år …

Vigdis Hjorth tipser: 6 bøker om oppvekst – Boktips

5. aug. 2022 — Vigdis Hjorth er straks ute med sin nye roman «Femten år. Den revolusjonære våren». … om sine mange ekteskap, om barn og om sin narkomani.

Vigdis Hjorth er straks ute med sin nye roman «Femten år. Den revolusjonære våren». Vi ba henne tipse om andre bøker som skildrer den avgjørende oppveksten.

Klassekampen – Kan en mor virkelig bli likegyldig til sitt…

Vigdis Hjorth i ny bok: – Jeg brøt med familien for mange år siden

19. sep. 2017 — Hjorth snakker blant annet om debatten rundt romanen Arv og miljø, som kom ut i fjor høst. Romanen handler om en familie der fire barn skal …

I en ny intervjubok snakker forfatter Vigdis Hjorth ut om debatten som fulgte i kjølvannet av romanen Arv og miljø.

Vigdis Hjorth – prisvinnende forfatter | Cappelen Damm

20. aug. 2020 — Kan en mor virkelig bli likegyldig til sitt eget barn? I sin siste roman «Er mor død» undersøker Vigdis Hjorth muligheten.

Vigdis Hjorth – prisvinnende forfatter | Cappelen Damm

Vigdis Hjorth har markert seg sterkt som en uredd politisk forfatter. Hun har vunnet flere priser og bøkene hennes er oversatt til 27 språk.

Keywords: vigdis hjorth barn