Viggo kristiansen familie

Viggo Kristiansen – Wikipedia

Viggo Kristiansen (født 1979) er en norsk mann som ble utsatt for justismord. Han ble 13. februar 2002 i Agder lagmannsrett feilaktig dømt for voldtekt og …

Kristiansen-familien etter Riksadvokatens avgjørelse: – Veldig …

Krim, Viggo Kristiansen | Kristiansen-familien etter Riksadvokatens avgjørelse: – Veldig lettet og glade

21. okt. 2022 — – Nå kan han jo ta livet opp igjen, og gå videre etter 22 år, sier Viggo Kristiansens bror til Nettavisen. … Påstanden fra Riksadvokaten betyr …

– Nå kan han jo ta livet opp igjen, og gå videre etter 22 år, sier Viggo Kristiansens bror til Nettavisen.

Storebroren til Viggo Kristiansen: – Mamma og pappa ønsker …

31. mai 2021 — Storebror Trond Kristiansen sier familien vil gjøre det som trengs for at livet blir så normalt som mulig når Viggo Kristiansens skal …

Familien om frifinnelsen: – Dette er en tragedie, så vi har ikke …

Familien om frifinnelsen: – Dette er en tragedie, så vi har ikke tenkt å feire selv om dette gikk vår vei

21. okt. 2022 — Viggo Kristiansen er frikjent for ugjerningene den 19. mai 2000, da Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal Paulsen ble voldtatt og drept.

En 22 år lang kamp om renvaskelse er over for Viggo Kristiansen og familien i Egstien.

Viggo Kristiansen er frifunnet i Baneheia-saken – VG

15. des. 2022 — FAMILIEN: Far til Viggo, Svein Kristiansen (fra venstre) og brødrene Morten Angvik-Kristiansen og Trond Kristiansen i lagmannsretten.

22 år etter de brutale drapene på Lena Sløgedal Paulsen (10) og Stine Sofie Sørstrønen (8), frifinnes Viggo Kristiansen for ugjerningene han hele tiden har nektet for å ha vært med på.

Her feirer Viggo Kristiansen med faren og brødrene – TV2

Her feirer Viggo Kristiansen med faren og brødrene

15. des. 2022 — BAKER NORDBY (TV 2): I en mannsalder har de stått side om side med Viggo Kristiansen (43). Rett etter frifinnelsen dro familien på kafé.

BAKER NORDBY (TV 2): I en mannsalder har de stått side om side med Viggo Kristiansen (43). Rett etter frifinnelsen dro familien på kafé.

Baneheia-saken: Viggo Kristiansens storebror Trond … – TV2

Baneheia-saken: Viggo Kristiansens storebror Trond Kristiansen forteller at de på nyåret vil se etter bolig og jobb til lillebroren

15. des. 2022 — Advokatene til Viggo Kristiansen planlegger å be om at 43-åringen får fem millioner kroner i … Familien har varslet at de nå ønsker ro.

Advokatene til Viggo Kristiansen planlegger å be om at 43-åringen får fem millioner kroner i forskudd på erstatning. Over nyttår begynner boligjakten, røper Kristiensens bror.

Broren til Viggo: – 22 lange og vanskelige år for vår familie

25. okt. 2022 — Trond Kristiansen, bror til Viggo Kristiansen, bekrefter at familien og Viggo er veldig glade etter at Riksadvokaten ba Borgarting …

Trond Kristiansen, bror til Viggo Kristiansen, bekrefter at familien og Viggo er veldig glade etter at Riksadvokaten ba Borgarting Lagmansrett frifinne Viggo Kristiansen i den nye rettssaken.

Om oss – Viggo Kristiansen – WordPress.com

Om oss – Viggo Kristiansen

I tillegg er det flere andre som på ulik måte bistår Viggo Kristiansen, hans familie og advokat Sjødin i arbeidet med gjenopptakelse.

Denne bloggen er kommet i stand for å belyse Viggo Kristiansens sak og å dele informasjon om det arbeidet som gjøres opp mot Kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaker. Bloggen er et initiativ fra støttegruppen til Viggo Kristiansen. Vi er flere som skriver og forbereder sakene, men ansvarlig for innholdet er advokat Arvid Sjødin. Hvem er…

Viggo Kristiansen blankt frifunnet i Baneheia-saken: – I dag …

Viggo Kristiansen blankt frifunnet i Baneheia-saken: – I dag starter resten av mitt liv | ABC Nyheter

15. des. 2022 — Bevisene mot Viggo Kristiansen holder overhodet ikke mål, … at det har hatt store personlige konsekvenser for Kristiansen og hans familie.

Bevisene mot Viggo Kristiansen holder overhodet ikke mål, ifølge lagmannsretten. Over 20 år etter justismordet i Kristiansand kan han endelig gjenoppta livet.

Keywords: viggo kristiansen familie