Vinni familie

Øyvind «Vinni» Sauvik: – Slik lever han med ekskona

15. okt. 2020 — Øyvind «Vinni» Sauvik: Slik lever han med ekskona. Musikeren i ærlig prat om utroskapen og egoismen som ødela forholdet.

Musikeren i ærlig prat om utroskapen og egoismen som ødela forholdet.

Øyvind «Vinni» Sauvik: – Slik lever han med ekskona

… halvdelen av hiphop-duoen Paperboys sammen med DJ Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård. Sauvik er kjent under artistnavnene Vincent Vagabond og vinni.

Musikeren i ærlig prat om utroskapen og egoismen som ødela forholdet.

Øyvind Sauvik – Wikipedia

1. apr. 2016 — OVER RISMARKENE: Vinni innrømmer at avstanden til Norge og øvrig familie noen ganger blir stor. – Man kjenner jo på det, sier han.

Øyvind «Vinni» Sauvik om det nye samlivsbruddet – VG

Øyvind «Vinni» Sauvik om det nye samlivsbruddet: «Det er utfordringer i paradiset også» – VG

16. sep. 2021 — Jeg er livredd, fortalte artisten Øyvind «Vinni» Sauvik (45) da han … Her er imidlertid den lille familien på en lamafarm hjemme i Norge.

SEMINYAK (VG) På Bali har Øyvind «Vinni» Sauvik (40)gjenopptatt et kjærlighetsforhold. Og avsluttet et annet.

Vinni Sauvik ville si nei til Skal vi danse. Derfor ombestemte …

26. jun. 2022 — Vinni slo gjennom for første gang sammen med kompisen Ole Alexander … ta hele familien med på sykkeleventyr gjennom sjarmerende landsbyer.

Øyvind “Vinni” Sauviks store forandring – Fra rusmisbruker til …

Øyvind “Vinni” Sauviks store forandring – Fra rusmisbruker til avholdsmann

Vinni er vokst opp i Afrika som sønn av hjelpearbeidere, men ingenting kunne … og mentale traumer å bli vendt ryggen til av familie og lokalsamfunn.

Vinni slo gjennom for første gang sammen med kompisen Ole Alexander Halstensgård i rapduoen “Paperboys” i 2002. Det neste tiåret ble preget av mye alkohol, rusmidler og skandaler.

De som mistet dansen – Kirkens Nødhjelp

De som mistet dansen | Kirkens Nødhjelp

2. okt. 2014 — I stedet pisker høstnorsk regn hardt i håret på Øyvind “Vinni” Sauvik. … ting de ikke får tak i på Bali, der familien nå bor.

Vinni er vokst opp i Afrika som sønn av hjelpearbeidere, men ingenting kunne forberede ham på møtet med overlevende etter krigsvoldtekter i Øst-Kongo.

Vinni: «Det kommer lite, om noe, god kunst fra folk i harmoni»

7. aug. 2012 — Seks medlemmer i familien Myhre og Myhre Johanson var på konsert med Vinni i går. Med aldersspredning fra 13–44 år var de et pent snitt av …

Før: Fyll og dop. Nå: Bakkeløp og barnebokdebut. Vinni er i vater. Takket være vennskapet med en rallykjørende medisinsk sensasjon.

Kultur, Elverum | Hele familien på Vinni-konsert – Østlendingen

Kultur, Elverum | Hele familien på Vinni-konsert

21. aug. 2012 — Rapartisten Vinni dukket opp på Tone Oraini Selfors’ boklansering … Familie og venner har bidratt, og jeg har skrevet egne historier i den …

Seks medlemmer i familien Myhre og Myhre Johanson var på konsert med Vinni i går. Med aldersspredning fra 13–44 år var de et pent snitt av publikummet.

Vinni sang for eks-kona – itromso.no

Vinni sang for eks-kona – itromso.no

Rapartisten Vinni dukket opp på Tone Oraini Selfors’ boklansering.

Keywords: vinni familie