Vitiligo barn

Hvite flekker (vitiligo) – NHI.no

Vitiligo er en hudsykdom kjennetegnet ved flekkvis utvikling av velavgrensede, melkehvite områder i huden, tidvis med hvite hår i de angrepne områder.

Vitiligo – tap av pigment i huden

Vitiligo – tap av pigment i huden | Tidsskrift for Den norske legeforening

av JC Sitek · 2006 — Livskvalitetsundersøkelser indikerer at vitiligo påvirker både barns og voksnes livskvalitet. Behandlingsmessig er vitiligo en utfordring.

21.09.2006: Oversiktsartikkel – .

Vitiligo – Lommelegen

Vitiligo

28. jan. 2021 — BARN: De første tegnene på vitiligo kan starte i barndommen, men som regel etter 10 års alder. Foto: Cookie Studio / Shutterstock / NTB Vis …

Denne hudsykdommen kjennetegnes av hvite flekker og områder i huden. Les om symptomer, forløp, diagnose og behandling.

Vitiligo – Felleskatalogen

Hos barn og i ansiktet til voksne vil man anvende svakt virkende eller middels sterkt virkende midler, og på kroppen og armer og ben sterkere virkende midler.

Vitiligo: En komplett guide (Symptomer, arvelighet, behandling)

Fokal vitiligo er mest vanlig hos barn, og det er tale om et eller noen spredte tilfeller i et område. Acrofacial vitiligo er depigmentering på fingre, …

Vitiligo er en kronisk hudsykdom som kjennetegnes ved pigmentfrie, hvite flekker i huden. Tidvis kan også hårrøttene rammes, slik at håret i området blir hvitt. I denne guiden gir vi deg en komplett oversikt over hva vitiligo er, symptomer, årsaker, behandling, når du bør oppsøke lege og mye mer.

Vitiligo (hvite flekker i huden) – Vitusapotek

Vitiligo (hvite flekker i huden) | Vitusapotek

Vitiligo er en hudsykdom som gir hvite og pigmentløse flekker i huden. Sykdommen skyldes at kroppen har mindre av de cellene som produserer pigmenter.

Vitiligo er en hudsykdom som gir hvite flekker i huden uten pigment. Sykdommen er kronisk og vil ikke forsvinner igjen, men det finnes mange gode råd og tips som kan forsøkes. Les mer her.

Kommer mine barn til å få vitiligo? – Ung.no

Er denne sykdommen arvelig vis jeg skulle få en barn en gang ville denne barnen også vært en offer for vitiligo trenger svar.

9 tips til foreldre til barn med vitiligo – Du er mamma

9 tips til foreldre til barn med vitiligo

Har barnet ditt vitiligo? Kom og oppdag noen tips til foreldre som vil være til stor hjelp for å bedre følge barn med vitiligo.

Vitiligo – eHåndbok

Vitiligo

Vitiligo sees som hvite, pigmentløse felter i huden og tilstanden kan ha symmetrisk utbredelse til begge sider av kroppen. Tilstanden utvikler seg ofte trinnvis …

eHåndboken for Oslo universitetssykehus

Keywords: vitiligo barn, hvite flekker i huden barn