Du vil skilles – hva gjør du nå?

Mange internettbutikker tilbyr for tiden et bredt utvalg av leveringsmetoder. En favoritt akkurat nå er å få den sendt til en pakkebutikk, og så er det bare å gå innom for de kjøpte varene når det passer inn i hverdagen. Det er ganske fleksibelt, og ofte til og med den lettest kjøpte fraktløsningen.

Du kan også velge å bestille pakken for levering til din private bolig eller til din arbeidsplass. Fraktmetoden er dessverre litt mindre rimelig, men like godt superenkel. Den enkleste leveringsmåten vil imidlertid alltid vise seg å være at du henter pakken selv, noe som dessverre er avhengig av at du er i nærheten av e-butikkens lager.

Forsendelsestiden kan i noen tilfeller være veldig relevant hvis du absolutt må bruke varen i løpet av noen sekunder, så derfor er det ganske essensielt at du sjekker estimert leveringsdato på den aktuelle varen .

En rekke e-forhandlere tilbyr utsikter til levering 1 ukedag på et stort antall varenumre, men vær forsiktig da det antas at transaksjonen er realisert før et gitt tidspunkt, med sikte på å garantere at de kan få tilsendt produktet før de logistikkansatte har fri.

En rekke nettbutikker tilbyr portofri frakt

I dag er det ekstremt enkelt for folk å foreta prissammenligninger mellom flere utsalgssteder på nettet og dermed har mange nettbutikker blitt presset til å redusere salgsverdien av produktene betydelig – for gutter og jenter, så vel som for damer og herrer – og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

På den annen side kan det alltid vise seg lønnsomt å granske en rekke e-handeler etter salg før du fullfører bestillingen, slik at du ikke er i tvil om å oppnå den laveste prisen.

Vi anbefaler generelt kortbestilling eller MobilePay. Alternativt bør du velge en avdragsløsning fra for eksempel ViaBill, dersom du har tenkt å betale regningen over en lengre periode.

Før noen handler i en nettbutikk, må du virkelig granske nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

Alternativet kan derfor være å sjekke om e-butikken er e-merket, da dette kan være en forsikring om at nettbutikken overholder den offisielle danske lovgivningen, i tillegg til at butikken er ofte inspisert av eksperter som har mye kunnskap om begrepene. Dette er en god mulighet for støtte dersom du støter på problemer i forbindelse med din bestilling.

En forsikring om at e-butikken forsvarer de gjeldende danske reglene

Trustpilot gir deg gode snarveier for å observere ganske mange av eksisterende brukeres omtaler og dermed er det nyttig at du følger online forhandlervurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook tilbyr også egnede metoder for å finne ut om nettbutikkens kundetilfredshet. Her ser vi en rekke nettbutikker som tilbyr kunder å publisere en anmeldelse av sin kjøpsopplevelse, som også kan brukes til å vurdere tidligere kunders opplevelser.

Data vedrørende produkter og nettbutikker oppdateres fortløpende, men vi påtar oss intet ansvar for endringer som kan ha blitt implementert etter siste oppdatering av den viste informasjonen.