Prøv deg frem på vegansk mat for hele familien

De fleste e-butikker tilbyr i dag flere leveringsløsninger. En av de mest populære er for tiden å sende til en pakkebutikk, fordi det gir deg full fleksibilitet til å hente de nye varene dine når det passer inn i hverdagen din. Fraktløsningen er ekstremt hensiktsmessig, og også typisk den billigste formen for frakt.

Du kan også foretrekke å velge levering til ditt bosted eller til adressen der du jobber. Løsningen er stort sett litt mer peppery, men bortsett fra det ganske grei. Den billigste leveringsmåten er unektelig å hente pakken selv, men dette avhenger av at du holder deg rett ved nettbutikkens bolig.

Leveringstiden er selvsagt ekstremt avgjørende om vi skal bruke dine nye produkter umiddelbart, så derfor er det ganske lurt at vi sjekker estimert leveringstid for den aktuelle varen.

Ganske mange nettbutikker tilbyr 1-dagers frakt på mange produkter, noe som imidlertid krever at bestillingen legges inn før et spesifisert tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan klare å få bestillingen sendt før kl. logistikkpersonalet har fire netter.

Trustpilot tilbyr flere ønskelige alternativer

I dag er det ekstremt enkelt for kjøpere å finne de beste prisene blant ulike internetttilbud, og mange internettbutikker kunne ikke hjelpe ved å redusere salgspriser på produktene deres – for babyer og barn, så vel som for menn og kvinner – og noen ganger til og med lover gratis frakt.

Derfor kan det alltid være verdt tiden å sjekke flere nettbutikker for rabattkoder før du handler, slik at du er sikker på å anta den billigste prisen.

Man må imidlertid ikke se bort fra at i tilfelle et nettselskap tilbyr varer for salg til en pris som kan virke ubegripelig attraktiv, så bør dette i noen tilfeller være en pekepinn på en uredelig nettbutikk. Transaksjoner med kort er imidlertid omfattet av en bestemmelse som favoriserer deg som kjøper mot uoppriktige netttransaksjoner.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobiltelefonen. Som et alternativ bør du benytte deg av et tilbud fra for eksempel ViaBill når du tar sikte på å foreta betalingen over tid.

Bevis på at nettbutikken følger de offisielle danske reglene

Før folk kjøper fra en e-butikk bør du i prinsippet gjennomgå nettbutikkens vilkår, men i mange tilfeller er ikke veldig morsomt.

En enklere løsning kan derfor være å se nærmere på om internettselskapet er verifisert av e-merket, fordi dette skal være en forsikring om at nettforhandleren overholder dansk lov, samt at nettbutikken blir fortløpende evaluert av fagfolk som har mye erfaring med vedtektene på området. Det gir deg også muligheten til å få hjelp når du opplever problemer med handelen din.

Se nærmere på om nettforhandleren er e-merkegodkjent

Trustpilot gir en rekke solide snarveier for å se på mange tidligere forbrukeres vurderinger og av den grunn er det anbefaler at du undersøker e-butikkens vurderinger før du handler.

I tillegg gir Facebook deg alltid nyttige snarveier for å se på påliteligheten til e-butikken. I tillegg til det møter vi en rekke nettforhandlere som gir folk mulighet til å komme med en kritikk av kjøpsopplevelsen, som bør brukes på samme måte for å vurdere kundetilfredshet.