Slik kan du ha mobilen klar i bilen

En rekke nettbaserte virksomheter tilbyr i dag et hav av forskjellige leveringsmetoder. En av favorittene akkurat nå er hentepunkter, fordi det gir deg god fleksibilitet til å kunne hente de bestilte produktene når det passer deg. Fraktmetoden er veldig enkel, og ofte også det billigste leveringsalternativet.

Du kan også vurdere å få bestillingen sendt til leiligheten din eller til jobben din. Frakttypen viser seg vanligvis å være litt dyrere, men også ekstremt rimelig. I de fleste tilfeller vil imidlertid den rimeligste leveringsmåten være å hente pakken selv, noe som imidlertid avhenger av om du bor i nærheten av nettbutikkens fungerende lager.

Mange e-forhandlere garanterer levering neste virkedag for mange av butikkens produkter, men vær forsiktig da dette krever at bestillingen legges inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de mest sannsynlig kan få den nye varer fikset før de logistikkansatte har fire kvelder.

Mange nettbutikker gir dag-til-dag frakt

I dag er det ganske enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) fra flere nettbutikker og har følgelig mange nettselskaper fant det uunngåelig å redusere prisnivået på en rekke av deres produkter – for gutter og jenter, så vel som for kvinner og menn – ganske mye, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel vise seg lønnsomt å sjekke enkelte nettbutikker for tilbud før du fullfører bestillingen, slik at du er godt informert for å få den skarpeste prisen.

Vi anbefaler generelt kortbetaling eller MobilePay. Som en annen løsning bør du benytte deg av en løsning som ViaBill, i den grad du ønsker å betale ned regningen over en periode.

Før noen bestiller i en nettbutikk, bør de utvilsomt gå gjennom nettbutikkens regler, men det er ofte ikke særlig gøy.

Et annet alternativ kan være å sjekke om nettselskapet er koblet til e-merket, fordi det ofte er en garanti for at nettbutikken forsvarer gjeldende dansk lovgivning, samt at internettvirksomheten blir jevnlig inspisert av fagfolk som har nøye kunnskap om gjeldende forhold. Du får også en snarvei til en hjelpende hånd hvis du støter på problemer med handelen din.

Det foreslås også at du tar hensyn til de primære betingelsene som påvirker transaksjonen, for eksempel returpolicyen e-handelen bruker. I forhold til det er det også viktig at du fortsatt lagrer kvitteringen på e-post, slik at du til enhver tid kan bevise kjøpet, uansett om du er gutt eller jente.

Bestill hjem til deg eller til der du jobber

Trustpilot gir ganske nyttige snarveier for å gjennomgå ulike andre forbrukeres erfaringer, og på grunn av dette anbefaler vi at du bekrefter forhandlerens anmeldelser på nettet før du legg inn bestillingen din.

Facebook gir deg også helt fine metoder for å få et innblikk i nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg finnes det en rekke nettvarehus som gir kundene mulighet til å publisere en evaluering av kjøpet sitt, som også må brukes for å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Instruksjoner vedrørende varer og e-butikker vedlikeholdes til enhver tid, men det tas ikke ansvar for endringer som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av nettsidens data.